Finland – Sverige på TV & Stream | TV-tid, kanal | 2023-01-09

Inför: Sverige - Finland Finland - Sweden matchen börjar den 17 dec. 2022 kl. 12:30:00 UTC. Följ matchen på SofaScore med liveresultat och statistik.
Den årliga januariturnén är här och i år tar den plats i Algarve, Portugal. Sverige spelar match mot Finland på imorgon den 9/1 för att sedan möta Island på torsdagen den 12/1.

🔴Watch Live▶️ https://www.tv.nu/sverige-finland-live/

🔴Watch Live▶️ https://www.tv.nu/sverige-finland-live/

Hjalmar Ekdal har gått med känning under veckan, men startar mot Finland. Johan Bångsbo har fått lämna samlingen efter att gått med känning tidigare under veckan. Gustaf Lagerbielke har kallats in som ersättare. Alexander Jeremejeff, Simon Gustafsson och Hampus Findell har fått lämna återbud inför samlingen. Christoffer Nyman och Victor Edvardsen har ersatt. Truppen till årets januariturne är full av unga spännande spelare. Framåt tycker jag Asoro och Nanasi ska bli extra spännande att se, två spelare som har stått för starka säsonger. Enligt fotbollskanalen on tour-gänget har Samuel Gustafsson sett vass ut på träning. Han bildar mittfält med Hugo Larsson, som hyllats av Janne.
Fotbollskanalen on tour-gänget har bekräftat att Andersson kommer mönstra två jämnstarka elvor i matcherna mot Finland och Island.

Några övriga tankar
Bäckström ska tydligen varit på plats under januariturnén. Spännande att se samarbete mellan U21-förbundskaptenen och Janne.

Planerna som Sverige var tänkt att träna på under veckan var så pass dålig att de endast efter några dagar blev tvungna att byta till planen där matchen ska vara. Lägg till att spelare haft känningar och att Janne fått återbud inför samlingen. Det är inte mycket som fortsatt går Janne Anderssons väg.

Det ska bli spännande att se vad Hugo Larsson och Samuel Gustafsson kan åstadkomma tillsammans på mittfältet.

Startelvan mot Finland:
(4-4-2)
Leopold Wahlstedt
André Boman, Victor Eriksson, Hjalmar Ekdal, Noah Persson
Alexander Bernhardsson, Hugo Larsson, Samuel Gustafsson, Yasin Ayari
Moustafa Zeidan, Christoffer Nyman Som abonnent ser du alla matcher live eller i efterhand. Du kan också köpa styckmatcher från SSL och Innebandyallsvenskan.

Övriga lär få chansen mot Island Följ Sverige livescore, slutresultat, matcher och matchdetaljer! Kommande matcher: 09.02. Tjeckien - Sverige, 11.02. Sverige - Schweiz, 12.02. Sverige - Finland.
Så ställer Sverige upp mot Finland ALMANCIL. Janne Andersson har bestämt sig.
Hugo Larsson – yngst i truppen – får chansen från start mot Finland på måndag.

18-åringen startar tillsammans med Samuel Gustafson på mittfältet. Fotboll på TV - Sverige - Finland LiveFotboll - Landskamper herrar C More. ... Se livestream från C More.
Startelvan mot Finland:
Leopold Wahlstedt - Andre Boman, Victor Eriksson, Hjalmar Ekdal, Noah Persson - Alexander Bernhardsson, Samuel Gustafsson, Hugo Larsson, Yasin Ayari - Moustafa Zeidan, Christoffer Nyman 18-årige Hugo Larsson, född 2004, har tagit för sig på träningarna under lägret. sdf sdfg

– Hugo är en extraordinär talang. Det går inte att komma ifrån sett till hur mycket han har spelat i Malmö. De har inte haft en kanonsäsong men man ska ändå ta en tröja i det laget, säger en imponerad Janne Andersson.

Vad gillar du bäst med Hugo? sdf

– Helheten. Det är viktigt som spelare. Många här kan mycket och det gäller Hugo också. När du ser hans aktioner kan du inte tro att han bara är 18 år gammal. Han har ett väldigt vuxet sätt allaredan. En redan nu ganska färdig spelare.

– Hugo blir lite mer tvåvägsspelare i den här elvan och Samuel lite mer balanserade och den som hämtar. Men de kan förstås skifta och är inte låsta.

Hyllar Gustafson – igensdf
Lagkapten blir Häckens Samuel Gustafson. En spelare som Janne Andersson hyllat vid flera tillfällen.

– Samuel blev jag så imponerad i samband med landskamperna i november. En väldigt, väldigt bra fotbollsspelare. Påminner om Daniel Sjölund som jag hade i IFK Norrköping. En som alltid vet var han ska göra av bollen och som har... perceptionen som behövs. Samuel är en väldigt klok spelare. Det blir ett intressant innermittfält.I offensiven ser han Moustafa Zeidan som en mer droppande anfallare, lite som Dejan Kulusevski, och unge AIK:aren Yasin Ayari en mer centrerande vänsterytter, som Emil Forsberg brukar vara i formationen.

– Så kan säga, utan att man måste lägga det trycket att de ska vara lika bra (som Forsberg och Kulusevski).

Matchens spelas 19.45 och sänds på TV4.
Finland och Sverige
Sverige erkände Finlands självständighet den 4 januari 1918. Diplomatiska förbindelser knöts den 10 januari 1918.

WHEN
March 01, 2020 at 2:00am - 2pm
WHERE
stockholm
stockholm
stockholm 10005
Sweden
Google map and directions
CONTACT
osohay masum

Will you come?

Volunteer Sign the Motion to Amend Donate